הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהדג סלמון טעיםםםם ברמות 😋 קלוע בצורת חלה (הקליעה בהשראת נועם זיגדון)
להשרות את הדג כשעה במיץ לימון חומץ ומים.
להכין מרינדה של כל החומרים הכתובים למעלה.
מלבד עשבי התיבול והאגוזים.
לשפוך את המרינדה שיגיע לכל חלקי הדג ולהשרות אותו כשעה.
להוסיף עשבי תיבול ואגוזים.
ולאפות בחום של 200 מעלות כ20 דק'.
בהצלחה ובתיאבון 💜.