לןגן

דג סלמון בציפוי עשבי תיבול ואגוזים

מאת: תהילה ז, פורסם: 08/01/2021 | 11:42
דג סלמון בציפוי עשבי תיבול ואגוזים

תקציר המתכון: דג סלמון טעיםםםם ברמות 😋 קלוע בצורת חלה (הקליעה בהשראת נועם זיגדון)

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג כשעה במיץ לימון חומץ ומים

  2. להכין מרינדה של כל החומרים הכתובים למעלה

  3. מלבד עשבי התיבול והאגוזים

  4. לשפוך את המרינדה שיגיע לכל חלקי הדג ולהשרות אותו כשעה

  5. להוסיף עשבי תיבול ואגוזים

  6. ולאפות בחום של 200 מעלות כ20 דק'

  7. בהצלחה ובתיאבון 💜