אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

787
צפיות

דגים בתנור חמוץ מתוק

המתכון של
דגים בתנור חמוץ מתוק

דגים חמוץ מתוק

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • דגים שלמים
  • בוריס
  • דניס
  • מושט
  • או אפשר דג חי ( קרפיון) חתוך לפרוסות עבות
  • חצי כוס מים
  • רבע כוס לימון סחוט טרי
  • כפית סוכר
  • כפית מלח גס
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • כפית כורכום
  • רבע כפית פלפל חריף או אבקת צ'ילי
  • 2 עגבניות
  • 2 בצלים בנונים
  • חופן נענע
  • ראש שום
  • רבע כוס שמן זית
  • אפשר להוסיף פלפלים חריפים שלמים
אופן ההכנה
  • 0

    1. משרים את הדגים בקערה עם מים ורבע כוס חומץ לשעה ואז שוטפים ומסדרים בתבנית .


  • 1

    פורסים את העגבניות, בצל והלימון ומפזרים מסביב לדגים..


  • 2

    מקלפים את הראש שום ומפזרים את השיניים בתבנית..


  • 3

    שמים בקערה את כל התבלינים, לימון והמים מערבבים ושופכים על הדגים והירקות ומעסים את הדגים גם פנימה בתוך הדג שכל הטעמים יכנסו פנימה..


  • 4

    שמים פלפלים חריפים ומפזרים עלי נענע טריה..


  • 5

    מכסים את התבנית מכניסים לתנור על 180 מעלות ל30-40 דקות עד שהדגים מבושלים והירקות עשויים טוב..


  • 6

    מורידים את הכיסוי ונותנים לדגים חריכה מלמעלה, טועמים ומוסיפים סוכר לימון או מלח לפי הטעם..


0

1. משרים את הדגים בקערה עם מים ורבע כוס חומץ לשעה ואז שוטפים ומסדרים בתבנית .


1

פורסים את העגבניות, בצל והלימון ומפזרים מסביב לדגים..


2

מקלפים את הראש שום ומפזרים את השיניים בתבנית..


3

שמים בקערה את כל התבלינים, לימון והמים מערבבים ושופכים על הדגים והירקות ומעסים את הדגים גם פנימה בתוך הדג שכל הטעמים יכנסו פנימה..


4

שמים פלפלים חריפים ומפזרים עלי נענע טריה..


5

מכסים את התבנית מכניסים לתנור על 180 מעלות ל30-40 דקות עד שהדגים מבושלים והירקות עשויים טוב..


6

מורידים את הכיסוי ונותנים לדגים חריכה מלמעלה, טועמים ומוסיפים סוכר לימון או מלח לפי הטעם..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים