ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להוריד את העור מהדג .
-
2
להשרות במים וחומץ לשטוף ולסחוט מנוזלים .
-
3
לחתוך את הדג לאורך ל-3 רצועות .
-
4
לערבב את כל החומרים של המירנדה .
-
5
לחבר את החלק העליון עם קיסמים .
-
6
להבריש כל חלק במירנדה.
-
7
לקלוע צמה .
-
8
לשפוך מעל את הרוטב שנשאר .
-
9
לאפות בתנור ללא כיסוי ב-200° כרבע שעה .
-
10
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
להוריד את העור מהדג .
2
להשרות במים וחומץ לשטוף ולסחוט מנוזלים .
3
לחתוך את הדג לאורך ל-3 רצועות .
4
לערבב את כל החומרים של המירנדה .
5
לחבר את החלק העליון עם קיסמים .
6
להבריש כל חלק במירנדה.
7
לקלוע צמה .
8
לשפוך מעל את הרוטב שנשאר .
9
לאפות בתנור ללא כיסוי ב-200° כרבע שעה .
10
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים