אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

2,204
צפיות

חלת דג סלמון ברוטב תפוז

המתכון של
חלת דג סלמון ברוטב תפוז

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • (השתמשתי בסלמון מפולט
  • של חברת רוזנרס פיש)
  • 1 סלמון מפולט
  • מיץ מתפוז 1 שלם
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    להוריד את העור מהדג .


  • 2

    להשרות במים וחומץ לשטוף ולסחוט מנוזלים .


  • 3

    לחתוך את הדג לאורך ל-3 רצועות .


  • 4

    לערבב את כל החומרים של המירנדה .


  • 5

    לחבר את החלק העליון עם קיסמים .


  • 6

    להבריש כל חלק במירנדה.


  • 7

    לקלוע צמה .


  • 8

    לשפוך מעל את הרוטב שנשאר .


  • 9

    לאפות בתנור ללא כיסוי ב-200° כרבע שעה .


  • 10

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

להוריד את העור מהדג .


2

להשרות במים וחומץ לשטוף ולסחוט מנוזלים .


3

לחתוך את הדג לאורך ל-3 רצועות .


4

לערבב את כל החומרים של המירנדה .


5

לחבר את החלק העליון עם קיסמים .


6

להבריש כל חלק במירנדה.


7

לקלוע צמה .


8

לשפוך מעל את הרוטב שנשאר .


9

לאפות בתנור ללא כיסוי ב-200° כרבע שעה .


10

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים