לןגן

חלת דג סלמון ברוטב תפוז

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/11/2020 | 10:22
חלת דג סלמון ברוטב תפוז

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוריד את העור מהדג

  2. להשרות במים וחומץ לשטוף ולסחוט מנוזלים

  3. לחתוך את הדג לאורך ל-3 רצועות

  4. לערבב את כל החומרים של המירנדה

  5. לחבר את החלק העליון עם קיסמים

  6. להבריש כל חלק במירנדה

  7. לקלוע צמה

  8. לשפוך מעל את הרוטב שנשאר

  9. לאפות בתנור ללא כיסוי ב-200° כרבע שעה

  10. בהצלחה נועם זיגדון 💞