אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

195
צפיות

סלמון בתיבול בזילקום ושומשום בתנור

המתכון של
סלמון בתיבול בזילקום ושומשום בתנור

יאמי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חתיכה של סלמון
  • חורצים בסכין לאורך ולרוחב
  • שמים בתבנית
אופן ההכנה
  • 1

    התיבול.


  • 2

    כף שמן זית.


  • 3

    קורט מלח גס.


  • 4

    קורט אבקת שום.


  • 5

    טבלית בזילקום(קנור).


  • 6

    קורט פלפל לבן.


  • 7

    כף שומשום.


  • 8

    מערבבים היטב.


  • 9

    ומושחים את התיבול.


  • 10

    על הסלמון גם בחריצים.


  • 11

    180 מעלות.


  • 12

    כ15/20 דקות.


1

התיבול.


2

כף שמן זית.


3

קורט מלח גס.


4

קורט אבקת שום.


5

טבלית בזילקום(קנור).


6

קורט פלפל לבן.


7

כף שומשום.


8

מערבבים היטב.


9

ומושחים את התיבול.


10

על הסלמון גם בחריצים.


11

180 מעלות.


12

כ15/20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים