מערבבים שמן זית , סויה,סילאן,יין לבן,מלח ופלפל ומתבלים את הסלמון..
3
אופים בחום בינוני עוטפים הכל בנייר אפיה ומעל אוטמים בנייר כסף. אופים כ 20 דקות , מורידים את הכיסוי פותחים גריל ואופים עוד כ 7 דקות . זהירות לא לייבש אותו. הדג טעים כאשר הוא עסיסי. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..
0
מרפדים תבנית חסינת אש בנייר אפיה.
1
מניחים מעל את נתחי הסלמון כאשר העור כלפי מטה. .
2
מערבבים שמן זית , סויה,סילאן,יין לבן,מלח ופלפל ומתבלים את הסלמון..
3
אופים בחום בינוני עוטפים הכל בנייר אפיה ומעל אוטמים בנייר כסף. אופים כ 20 דקות , מורידים את הכיסוי פותחים גריל ואופים עוד כ 7 דקות . זהירות לא לייבש אותו. הדג טעים כאשר הוא עסיסי. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..