לןגן

סלמון עסיסי אפוי.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 10/10/2020 | 19:27
סלמון עסיסי אפוי.

תקציר המתכון: סלמון דג מאוד בריא , הכי כדאי מנתח טרי.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית חסינת אש בנייר אפיה

  2. מניחים מעל את נתחי הסלמון כאשר העור כלפי מטה.

  3. מערבבים שמן זית , סויה,סילאן,יין לבן,מלח ופלפל ומתבלים את הסלמון.

  4. אופים בחום בינוני עוטפים הכל בנייר אפיה ומעל אוטמים בנייר כסף. אופים כ 20 דקות , מורידים את הכיסוי פותחים גריל ואופים עוד כ 7 דקות . זהירות לא לייבש אותו. הדג טעים כאשר הוא עסיסי. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.