תקציר המתכון: סלמון דג מאוד בריא , הכי כדאי מנתח טרי.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מרפדים תבנית חסינת אש בנייר אפיה
מניחים מעל את נתחי הסלמון כאשר העור כלפי מטה.
מערבבים שמן זית , סויה,סילאן,יין לבן,מלח ופלפל ומתבלים את הסלמון.
אופים בחום בינוני עוטפים הכל בנייר אפיה ומעל אוטמים בנייר כסף. אופים כ 20 דקות , מורידים את הכיסוי פותחים גריל ואופים עוד כ 7 דקות . זהירות לא לייבש אותו. הדג טעים כאשר הוא עסיסי. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.