אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,209
צפיות

קרפצ'יו סלמון

המתכון של
קרפצ'יו סלמון

מנה שווה ואלגנטית בכלום עבודה

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גרם נתח סלמון טרי
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • בצל סגול פרוס
  • שמיר קצוץ
  • חופן קטן צלפים
  • מעט מלח הימליה ורוד
אופן ההכנה
  • 1

    את הנתח יש לחתוך בסכין פילוט לפרוסות דקות עד כמה שאפשר.


  • 2

    לסדר על צלחת הגשה.


  • 3

    לתבל במיץ לימון ושמן זית.


  • 4

    לפזר בצל סגול פרוס לטבעות מפורקות.


  • 5

    לזרות שמיר קצוץ.


  • 6

    מעט צלפים מלמעלה.


  • 7

    מלח ופלפל לפי הטעם.


  • 8

    אופציה: טבעות פלפל אדום חריף.


1

את הנתח יש לחתוך בסכין פילוט לפרוסות דקות עד כמה שאפשר.


2

לסדר על צלחת הגשה.


3

לתבל במיץ לימון ושמן זית.


4

לפזר בצל סגול פרוס לטבעות מפורקות.


5

לזרות שמיר קצוץ.


6

מעט צלפים מלמעלה.


7

מלח ופלפל לפי הטעם.


8

אופציה: טבעות פלפל אדום חריף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים