ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3 פלפלים אדומים חריפים יבשים
-
4-5 חתיכות של דג מושט - פילה נקי מעצמות
-
אופן ההכנה
-
1
1. מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר..
-
2
2. מקלפים את שיני השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש..
-
3
3. מוסיפים רבע מכמות הכוסברה,פלחי הלימון, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום. מוסיפים חצי כוס מים ואת הפלפל החריף ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור..
-
4
4. בקערה נפרדת מערבבים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה..
-
5
5. טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים. ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים..
1
1. מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר..
2
2. מקלפים את שיני השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש..
3
3. מוסיפים רבע מכמות הכוסברה,פלחי הלימון, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום. מוסיפים חצי כוס מים ואת הפלפל החריף ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור..
4
4. בקערה נפרדת מערבבים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה..
5
5. טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים. ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים