אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

14,167
צפיות

דג מושט עם ירקות

המתכון של
דג מושט עם ירקות

חריףף אששש

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דג פילה מושט לפי דיירי הבית
  • מאת אילנית בניזרי
  • **המתכון מתאים לכל סוגי הדגים**
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לרצועות
  • גמבה אדומה לרצועות
  • תפוח אדמה גדול לפלחים
  • 10 שיני שום חצויות
  • פלפלים חריפים אדום/ירוק
  • חצי כוס שמן
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כורכום
  • כפית אבקת מרק עוף פרווה !!
  • כוס גדולה עם ידית מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    טיפול בדגים : להשרות את הדגים עם חצי לימון סחוט ..מלח ומעט מים חצי שעה לשטוף ולסנן..


  • 2

    לחמם את הסיר עם השמן והשום..להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים..


  • 3

    להוסיף את הירקות וחצי מכמות הכוסברה ...את האבקת מרק עוף למהול בכוס מים רותחים ולהוסיף לסיר...להרתיח 5 דקות מכסה סגור ! ולהוסיף את פרוסות הדג ! .


  • 4

    נשקה את הדג ברוטב...נפזר פלפל שחור גרוס ואת יתרת הכוסברה ..


  • 5

    לבשל להבה נמוכה עד לריכוך התפוח אדמה והגזר בערך 20 דקות ...להסיר מכסה לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה ! .


  • 6

    בהצלחה אילנית בניזרי 💕.


1

טיפול בדגים : להשרות את הדגים עם חצי לימון סחוט ..מלח ומעט מים חצי שעה לשטוף ולסנן..


2

לחמם את הסיר עם השמן והשום..להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים..


3

להוסיף את הירקות וחצי מכמות הכוסברה ...את האבקת מרק עוף למהול בכוס מים רותחים ולהוסיף לסיר...להרתיח 5 דקות מכסה סגור ! ולהוסיף את פרוסות הדג ! .


4

נשקה את הדג ברוטב...נפזר פלפל שחור גרוס ואת יתרת הכוסברה ..


5

לבשל להבה נמוכה עד לריכוך התפוח אדמה והגזר בערך 20 דקות ...להסיר מכסה לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה ! .


6

בהצלחה אילנית בניזרי 💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים