לןגן

דג מושט עם ירקות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 31/07/2020 | 11:43
דג מושט עם ירקות

תקציר המתכון: חריףף אששש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טיפול בדגים : להשרות את הדגים עם חצי לימון סחוט ..מלח ומעט מים חצי שעה לשטוף ולסנן.

  2. לחמם את הסיר עם השמן והשום..להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים.

  3. להוסיף את הירקות וחצי מכמות הכוסברה ...את האבקת מרק עוף למהול בכוס מים רותחים ולהוסיף לסיר...להרתיח 5 דקות מכסה סגור ! ולהוסיף את פרוסות הדג !

  4. נשקה את הדג ברוטב...נפזר פלפל שחור גרוס ואת יתרת הכוסברה .

  5. לבשל להבה נמוכה עד לריכוך התפוח אדמה והגזר בערך 20 דקות ...להסיר מכסה לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה !

  6. בהצלחה אילנית בניזרי 💕