אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

989
צפיות

דגים חריפים

המתכון של
דגים חריפים

דגים חריפים עם פולים או כל תוספת שתרצו

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מושט - אמנון ( כל סוג דג שאוהבים)
  • פולים טריים ( מנוקים ומורתחים) אפשר להשתמש גם עם פולים קפואים
  • שום
  • פלפל צילי חריף
  • כוסברה
  • ותבלינים
אופן ההכנה
  • 1

    דגים חריפים עם פולים טריים .


  • 2

    בסיר רחב לשים שיני שום ופלפל צילי חריף, לסדר את הפולים( אחרי שניקינו והרתחנו אותם ).


  • 3

    בקערה בנפרד לשים פפריקה מתוקה,מלח, טיפה כורכום ושמן.


  • 4

    לערבב היטב ולשפוך בסיר.


  • 5

    להוסיף את הדגים (כל סוג) .


  • 6

    להוסיף מעט מים ולפזר מעל כוסברה .


  • 7

    לבשל על אש בינונית כחצי שעה .


  • 8

    (אפשר עם כל תוספת אחרת, תפו"א, גזר,זיתים, חומוס וכד').


  • 9

    ואפשר לא חריף עם פפריקה מתוקה וגמבה.


  • 10

    תהנו 💞.


1

דגים חריפים עם פולים טריים .


2

בסיר רחב לשים שיני שום ופלפל צילי חריף, לסדר את הפולים( אחרי שניקינו והרתחנו אותם ).


3

בקערה בנפרד לשים פפריקה מתוקה,מלח, טיפה כורכום ושמן.


4

לערבב היטב ולשפוך בסיר.


5

להוסיף את הדגים (כל סוג) .


6

להוסיף מעט מים ולפזר מעל כוסברה .


7

לבשל על אש בינונית כחצי שעה .


8

(אפשר עם כל תוספת אחרת, תפו"א, גזר,זיתים, חומוס וכד').


9

ואפשר לא חריף עם פפריקה מתוקה וגמבה.


10

תהנו 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים