אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,026
צפיות

דג ברמונדי שלם בעשבי תיבול

המתכון של
דג ברמונדי שלם בעשבי תיבול

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים למתכון (2 מנות/יחידות, 589 גרם למנה\יחידה)
  • אמנון - 1 ק"ג, 2 דגים שלמים - עדיף ברמונדי.
  • שמן זית - 4 » כפות - סה"כ (40 מ"ל)
  • שום - 6.5 » שיניים, 6-7 שיני שום כתושות.
  • רוזמרין - גבעול (2 גרם), כמה עלים קצוצים דק דק.
  • פפריקה - כף שטוחה
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
  • מלח - קורט, לפי הטעם.
  • כוסברה - 3/4 » כוס-קצוץ - סה"כ (30 גרם)
  • פטרוזיליה - 3/4 » כוס-קצוץ - סה"כ (38 גרם)
  • 2 מנות/יחידות.
אופן ההכנה
  • 1

    לנקות את הדגים היטב (השתמשתי בדגי ברמונדי שלמים במשקל של 500 גרם כל אחד, אך אפשר להשתמש גם בדג אמנון או דניס)..


  • 2

    בקערה להניח את כל המצרכים ולערבב היטב..


  • 3

    לחרוץ 3 חריצים לאורך הדג..


  • 4

    לקחת נייר כסף בגודל שיכול לעטוף דג וגם נייר אפייה..


  • 5

    להניח את נייר הכסף, מעליו את נייר האפייה, אח"כ את הדג, לתבל אותו מבפנים ומבחוץ ולעטוף היטב..


  • 6

    לאפות בתנור עטוף בנייר כסף ונייר אפייה למשך 40 דקות על 180 מעלות..


  • 7

    בתיאבון (:.


  • 8

    במצרכים מופיע דג אמנון מכיוון שלא קיים במאגר המוצרים ערך תזונתי לדג ברמונדי..


1

לנקות את הדגים היטב (השתמשתי בדגי ברמונדי שלמים במשקל של 500 גרם כל אחד, אך אפשר להשתמש גם בדג אמנון או דניס)..


2

בקערה להניח את כל המצרכים ולערבב היטב..


3

לחרוץ 3 חריצים לאורך הדג..


4

לקחת נייר כסף בגודל שיכול לעטוף דג וגם נייר אפייה..


5

להניח את נייר הכסף, מעליו את נייר האפייה, אח"כ את הדג, לתבל אותו מבפנים ומבחוץ ולעטוף היטב..


6

לאפות בתנור עטוף בנייר כסף ונייר אפייה למשך 40 דקות על 180 מעלות..


7

בתיאבון (:.


8

במצרכים מופיע דג אמנון מכיוון שלא קיים במאגר המוצרים ערך תזונתי לדג ברמונדי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים