לןגן

דג ברמונדי שלם בעשבי תיבול

מאת: ורד גולן, פורסם: 15/02/2020 | 13:53
דג ברמונדי שלם בעשבי תיבול

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הדגים היטב (השתמשתי בדגי ברמונדי שלמים במשקל של 500 גרם כל אחד, אך אפשר להשתמש גם בדג אמנון או דניס).

  2. בקערה להניח את כל המצרכים ולערבב היטב.

  3. לחרוץ 3 חריצים לאורך הדג.

  4. לקחת נייר כסף בגודל שיכול לעטוף דג וגם נייר אפייה.

  5. להניח את נייר הכסף, מעליו את נייר האפייה, אח"כ את הדג, לתבל אותו מבפנים ומבחוץ ולעטוף היטב.

  6. לאפות בתנור עטוף בנייר כסף ונייר אפייה למשך 40 דקות על 180 מעלות.

  7. בתיאבון (:

  8. במצרכים מופיע דג אמנון מכיוון שלא קיים במאגר המוצרים ערך תזונתי לדג ברמונדי.