ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
ל- 4 סועדים
-
-
-
-
1 פלפל חריף חתוך לחצי ולרבעים
-
2 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים
-
שיני שום קלופות מ- 1 ראש שלום שלם חצויות
-
-
-
רבע כוס מים מהולה עם רבע כפית כורכום
-
חצי כוס רוטב פיקנטי לדג של קנור
-
חצי לימון חי או כבוש חתוך לעיגולים להנחה על הדגים בחלה.
אופן ההכנה
-
1
לשטוף היטב את הדגים..
-
2
בסיר להניח את רצועות הגמבה, גזר ושיני שום.
-
3
לפזר מעט מלח וחצי מכמות הכוסברה הקצוצה.
-
4
להניח את הדגים כשהעור כלפי מטה..
-
5
לפזר את יתרת הכוסברה על הדגים..
-
6
למזוג את המים על הדגים ולתת רתיחה אחת..
-
7
להוסיף את הרוטב ולבשל 15 דק' עם מכסה חצי מכוסה..
-
8
להכניס את החלות לתנור למס' דקות בחום גבוה רק שיהיו קריספיות מבחוץ..
-
9
ליצור סנדוויץ:.
-
10
לחצות כל לחמנייה, להניח דג עם רוטב וירקות, להניח לימון, לסגור עם חצי הלחמנייה ולטרוף ♥.
1
לשטוף היטב את הדגים..
2
בסיר להניח את רצועות הגמבה, גזר ושיני שום.
3
לפזר מעט מלח וחצי מכמות הכוסברה הקצוצה.
4
להניח את הדגים כשהעור כלפי מטה..
5
לפזר את יתרת הכוסברה על הדגים..
6
למזוג את המים על הדגים ולתת רתיחה אחת..
7
להוסיף את הרוטב ולבשל 15 דק' עם מכסה חצי מכוסה..
8
להכניס את החלות לתנור למס' דקות בחום גבוה רק שיהיו קריספיות מבחוץ..
9
ליצור סנדוויץ:.
10
לחצות כל לחמנייה, להניח דג עם רוטב וירקות, להניח לימון, לסגור עם חצי הלחמנייה ולטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים