הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתבשיל עסיסי של דג סלמון ברוטב עגבניות עשיר ופיקנטי, שום ופטרוזיליה. אפשר להגיש אותו כמנה ראשונה או עיקרית, מומלץ מאוד עם חלה טריה.
מטגנים קלות בסיר עם שמן הקנולה את שיני השום הפרוסות הבצל ואת הפפריקה..
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המים והתבלינים..
לאחר שמגיע לרתיחה, מוסיפים את הדג כך שהרוטב יכסה את כולו..
מוסיפים את הפטרוזיליה, ומבשלים על אש נמוכה למשך 45 דקות עד שעה..