אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,024
צפיות

דג סלומון בתנור

המתכון של
דג סלומון בתנור

הכי קל והכי טעים!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • דג סלומון פרוס לפי מספר הסועדים
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    לנקות היטב את הדגים, לשטוף ולייבש בנייר מגבת.


  • 2

    להניח בתבנית אלומיניום להזליף מעל שמן זית ומיץ לימון, לפזר מלח ופלפל לפי הטעם ולעסות היטב ובעדינות את הדג.


  • 3

    להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דקות.


1

לנקות היטב את הדגים, לשטוף ולייבש בנייר מגבת.


2

להניח בתבנית אלומיניום להזליף מעל שמן זית ומיץ לימון, לפזר מלח ופלפל לפי הטעם ולעסות היטב ובעדינות את הדג.


3

להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים