ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
דג סלומון פרוס לפי מספר הסועדים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לנקות היטב את הדגים, לשטוף ולייבש בנייר מגבת.
-
2
להניח בתבנית אלומיניום להזליף מעל שמן זית ומיץ לימון, לפזר מלח ופלפל לפי הטעם ולעסות היטב ובעדינות את הדג.
-
3
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דקות.
1
לנקות היטב את הדגים, לשטוף ולייבש בנייר מגבת.
2
להניח בתבנית אלומיניום להזליף מעל שמן זית ומיץ לימון, לפזר מלח ופלפל לפי הטעם ולעסות היטב ובעדינות את הדג.
3
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים