לןגן

דג סלומון בתנור

מאת: Yana Aminov, פורסם: 25/02/2019 | 09:25
דג סלומון בתנור

תקציר המתכון: הכי קל והכי טעים!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות היטב את הדגים, לשטוף ולייבש בנייר מגבת

  2. להניח בתבנית אלומיניום להזליף מעל שמן זית ומיץ לימון, לפזר מלח ופלפל לפי הטעם ולעסות היטב ובעדינות את הדג

  3. להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דקות