אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

5,323
צפיות

דג נסיכה ברוטב אדום

המתכון של
דג נסיכה ברוטב אדום

דג ברוטב אדום. אפשרות לחריף.

  • קטגוריהדגים
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה45 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: דגים
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כף מלח
  • 1 יחידה פלפל אדום\גמבה
  • 5 שיניי שום כתוש\תבלין שום לפי הטעם
  • 4 כפות רסק עגבניות מהולות במים
  • 2 יחידות עגבניות
  • 1 יחידה בצל
  • לפי הטעם יחידות אפשר להוסיף מעט פלפל ארבע עונות שלם
  • 1 כף פפריקה אדומה לא חריפה
  • חצי כוסות כוסברה קצוצה
  • 1 יחידה מי שרוצה חריף יכולה להוסיף פלפל אדום חריף
  • 2 יחידות דג נסיכה
אופן ההכנה
  • 1

    השלבים הבאים ללא הדג בסיר: להשחים בסיר את הבצל חתוך לרצועות. .


  • 2

    להוסיף את הפלפל חתוך לרצועות..


  • 3

    להוסיף את הפלפל חתוך לרצועות..


  • 4

    להוסיף את התבלינים את הכוסברה ואת הרסק ולבחוש הכל בעדינות..


  • 5

    לבשל עד שהמים טיפה נעלמים(הדג מפריש מים בבישול..


  • 6

    להזיז את הרוטב לצד ולהניח את חתיכות הדג כשרוב הרוטב מעל הדג..


  • 7

    לבשל ולהשגיח בערך עשר דקות רבע שעה עד שנשארת כמות הרוטב הרצויה..


1

השלבים הבאים ללא הדג בסיר: להשחים בסיר את הבצל חתוך לרצועות. .


2

להוסיף את הפלפל חתוך לרצועות..


3

להוסיף את הפלפל חתוך לרצועות..


4

להוסיף את התבלינים את הכוסברה ואת הרסק ולבחוש הכל בעדינות..


5

לבשל עד שהמים טיפה נעלמים(הדג מפריש מים בבישול..


6

להזיז את הרוטב לצד ולהניח את חתיכות הדג כשרוב הרוטב מעל הדג..


7

לבשל ולהשגיח בערך עשר דקות רבע שעה עד שנשארת כמות הרוטב הרצויה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים