לןגן

דג נסיכה ברוטב אדום

מאת: Or Brami, פורסם: 05/07/2015 | 01:42
דג נסיכה ברוטב אדום

תקציר המתכון: דג ברוטב אדום. אפשרות לחריף.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. השלבים הבאים ללא הדג בסיר: להשחים בסיר את הבצל חתוך לרצועות.

  2. להוסיף את הפלפל חתוך לרצועות.

  3. להוסיף את הפלפל חתוך לרצועות.

  4. להוסיף את התבלינים את הכוסברה ואת הרסק ולבחוש הכל בעדינות.

  5. לבשל עד שהמים טיפה נעלמים(הדג מפריש מים בבישול.

  6. להזיז את הרוטב לצד ולהניח את חתיכות הדג כשרוב הרוטב מעל הדג.

  7. לבשל ולהשגיח בערך עשר דקות רבע שעה עד שנשארת כמות הרוטב הרצויה.