ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
חצי כוס עשבי תיבול לדגים משוק מחנה יהודה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות את הדג במלח ל15-20 דקות .
-
2
אם זה דג קפוא להשרות במלח ומיץ לימון לשעה .
-
3
לשטוף טוב את הדגים לאחר ההשריה .
-
4
לסדר בתבנית כוסברה קצוצה .
-
5
להוסיף שום.
-
6
לפרוס את הפילפל לפרוסות למי שרוצה חריף .
-
7
בקערה לערבב.
-
8
שמן זית עם כל התבלינים ותכרובת עשבי התיבול עם הפיסטוקים.
-
9
להכניס את הדגים לעשות מכל הכיוונים ולהניח בתבנית .
-
10
את כל הירק שנותר לסדר עג׳ הדגים להוסיף חצי כוס מים רותחים .
-
11
לכסות .
-
12
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות .
-
13
כזה מתחיל לרתוח להוציא את הכיסוי ולהשחים 5-7 דקות .
1
להשרות את הדג במלח ל15-20 דקות .
2
אם זה דג קפוא להשרות במלח ומיץ לימון לשעה .
3
לשטוף טוב את הדגים לאחר ההשריה .
4
לסדר בתבנית כוסברה קצוצה .
5
להוסיף שום.
6
לפרוס את הפילפל לפרוסות למי שרוצה חריף .
7
בקערה לערבב.
8
שמן זית עם כל התבלינים ותכרובת עשבי התיבול עם הפיסטוקים.
9
להכניס את הדגים לעשות מכל הכיוונים ולהניח בתבנית .
10
את כל הירק שנותר לסדר עג׳ הדגים להוסיף חצי כוס מים רותחים .
11
לכסות .
12
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות .
13
כזה מתחיל לרתוח להוציא את הכיסוי ולהשחים 5-7 דקות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים