אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

567
צפיות

סלומון בתנור עם עשבי תיבול ופיסטוקים

המתכון של
סלומון בתנור עם עשבי תיבול ופיסטוקים

מנה מושלמת

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • פרוסות פילה סלומון טרי
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה
  • 2 פילפל חריף לא חובה
  • 6-7 שיני שום פרוסות
  • חצי כוס עשבי תיבול לדגים משוק מחנה יהודה
  • מלח פילפל שחור גרוס
  • מעט כורכום
  • מעט צילי גרוס
  • חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את הדג במלח ל15-20 דקות .


  • 2

    אם זה דג קפוא להשרות במלח ומיץ לימון לשעה .


  • 3

    לשטוף טוב את הדגים לאחר ההשריה .


  • 4

    לסדר בתבנית כוסברה קצוצה .


  • 5

    להוסיף שום.


  • 6

    לפרוס את הפילפל לפרוסות למי שרוצה חריף .


  • 7

    בקערה לערבב.


  • 8

    שמן זית עם כל התבלינים ותכרובת עשבי התיבול עם הפיסטוקים.


  • 9

    להכניס את הדגים לעשות מכל הכיוונים ולהניח בתבנית .


  • 10

    את כל הירק שנותר לסדר עג׳ הדגים להוסיף חצי כוס מים רותחים .


  • 11

    לכסות .


  • 12

    להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות .


  • 13

    כזה מתחיל לרתוח להוציא את הכיסוי ולהשחים 5-7 דקות .


1

להשרות את הדג במלח ל15-20 דקות .


2

אם זה דג קפוא להשרות במלח ומיץ לימון לשעה .


3

לשטוף טוב את הדגים לאחר ההשריה .


4

לסדר בתבנית כוסברה קצוצה .


5

להוסיף שום.


6

לפרוס את הפילפל לפרוסות למי שרוצה חריף .


7

בקערה לערבב.


8

שמן זית עם כל התבלינים ותכרובת עשבי התיבול עם הפיסטוקים.


9

להכניס את הדגים לעשות מכל הכיוונים ולהניח בתבנית .


10

את כל הירק שנותר לסדר עג׳ הדגים להוסיף חצי כוס מים רותחים .


11

לכסות .


12

להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות .


13

כזה מתחיל לרתוח להוציא את הכיסוי ולהשחים 5-7 דקות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים