לןגן

סלומון בתנור עם עשבי תיבול ופיסטוקים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 27/01/2019 | 00:02
סלומון בתנור עם עשבי תיבול ופיסטוקים

תקציר המתכון: מנה מושלמת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג במלח ל15-20 דקות

  2. אם זה דג קפוא להשרות במלח ומיץ לימון לשעה

  3. לשטוף טוב את הדגים לאחר ההשריה

  4. לסדר בתבנית כוסברה קצוצה

  5. להוסיף שום

  6. לפרוס את הפילפל לפרוסות למי שרוצה חריף

  7. בקערה לערבב

  8. שמן זית עם כל התבלינים ותכרובת עשבי התיבול עם הפיסטוקים

  9. להכניס את הדגים לעשות מכל הכיוונים ולהניח בתבנית

  10. את כל הירק שנותר לסדר עג׳ הדגים להוסיף חצי כוס מים רותחים

  11. לכסות

  12. להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות

  13. כזה מתחיל לרתוח להוציא את הכיסוי ולהשחים 5-7 דקות