אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

5,386
צפיות

סלמון אפוי בעשבי תיבול

המתכון של
סלמון אפוי בעשבי תיבול

רך וטעים, קלי קלות להכנה ומשגע!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • נתחי סלמון טריים לפי כמות הסועדים
  • 10 כפות שמן זית
  • 2 כפות תבלין בזיליקום יבש
  • 1 כף תבלין טימין יבש
  • מעט מלח גס לפיזור על הדג
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 200 מעלות.


  • 2

    להניח בתבנית ניר אפיה ועליו את נתחי הדג כשהעור פונה למטה.


  • 3

    בקערה לערבב את שמן הזית, בזיליקום וטימין.


  • 4

    למרוח את הדג היטב עם התערובת ולפזר מעט מלח גס.


  • 5

    להכניס לתנור לא מכוסה ל- 10 דק' על 200 מע' ואז להנמיך את החום ל- 180 מע' ולאפות עוד 10 דק'..


  • 6

    להגיש על מצע פירה ולטרוף!.


1

לחמם תנור ל- 200 מעלות.


2

להניח בתבנית ניר אפיה ועליו את נתחי הדג כשהעור פונה למטה.


3

בקערה לערבב את שמן הזית, בזיליקום וטימין.


4

למרוח את הדג היטב עם התערובת ולפזר מעט מלח גס.


5

להכניס לתנור לא מכוסה ל- 10 דק' על 200 מע' ואז להנמיך את החום ל- 180 מע' ולאפות עוד 10 דק'..


6

להגיש על מצע פירה ולטרוף!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים