לןגן

סלמון אפוי בעשבי תיבול

מאת: אורית לוי, פורסם: 08/11/2018 | 10:47
סלמון אפוי בעשבי תיבול

תקציר המתכון: רך וטעים, קלי קלות להכנה ומשגע!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות

  2. להניח בתבנית ניר אפיה ועליו את נתחי הדג כשהעור פונה למטה

  3. בקערה לערבב את שמן הזית, בזיליקום וטימין

  4. למרוח את הדג היטב עם התערובת ולפזר מעט מלח גס

  5. להכניס לתנור לא מכוסה ל- 10 דק' על 200 מע' ואז להנמיך את החום ל- 180 מע' ולאפות עוד 10 דק'.

  6. להגיש על מצע פירה ולטרוף!