אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,615
צפיות

דג מרוקאי מושלםםם

המתכון של
דג מרוקאי מושלםםם

הילדים והבעל וכולם מלקקים את האצבעות...אתן חייבות לנסות יאמי...

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 1 כוסברה
  • שמן קנולה
  • מלח
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • 4-5 דגים
  • 4-5 עגבניות
  • ראש שום חצוי לשניים
אופן ההכנה
  • 1

    1.מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר..


  • 2

    2.מקלפים את השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש.


  • 3

    3.מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום.מוסיפים חצי כוס מים ואת הפלפל החריף ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור.


  • 4

    4.בקערה נפרדת מערבבים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.


  • 5

    5.טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים. ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים..


1

1.מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר..


2

2.מקלפים את השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש.


3

3.מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום.מוסיפים חצי כוס מים ואת הפלפל החריף ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור.


4

4.בקערה נפרדת מערבבים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.


5

5.טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים. ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים