הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנת פילה סלמון על מצע אורז עם כרובית קוביות תפוחי אדמה עישבי תיבול ורוטב צ'ילי חריף
שלב ראשון: להשרות את פילה הסלמון כמה שעות במרינדה שמכינים בקערה : 1/4 כוס שמן זית,רוטב הסויה , קורט מלח ,1/2 כפית פילפל גרוס , מיץ מלימון והגרידת לימון להכין רוטב מרינדה ולערבב טוב טוב את הדגים עם המרינדה שיספגו טעמים לסגור בניילון ניצמד ולשים במקרר לכמה שעות אני נוהגת להכין לילה לפני . שלב שני להכין סיר אורז לבן רגיל . לפרק את הכרובית לפרחים קטנים. לחתוך את תפוח האדמה לקוביות לשים במים עם קצת מלח ומיץ לימון ולבשל עד שמתרכך לא בישול יתר עד שהתפוח האדמה רך להוציא ולקרר. שלב 3: לקחת סיר רחב לשים את יתרת השמן זית להוסיף את כל תערובת עישבי התיבול מי שאוהב חריף לקצץ 1 פילפל צ'ילי ולהוסיף להוסיף להישבע בתיבול חצי בצל קצוץ דק דק להקפיץ קצת להוסיף 1/2 כפית פילפל גרוס שחור קורא מלח מיץ מחצי לימון כפית אבקת מרק ולערבב . להוסיף לתערובת את בתפוחי אדמה ולערבב אחר כך חקחת את האורז הלבן שבושל ללני ולערבב עם התערובת שהכנו לבדוק טעמים ותיבול . שלב 4 ; לאת הדג שהכנו במרינה יש 2 אופציות . 1 לאפות בתנור על נייר אפייה כ20 דקות . לכסות עם נייר כסף 5 דקות לפני להוריד נייר כסף להשחמה . אופציה 2 לטגן את הדג על מחבת טפלון 10 דרות בערך מכל צד עד שמקבל צבע יפה. הכנת המנה : לשים כמות אורז המתובל שהכנו בצורה יפה על הצלחת בצורת מלבן להניח מנת דג מעל לשים נעל כמה כי עולי אירית ורצועות פילפל . להכי בקערה קטנה 2 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד קצת סחוג אדום קצת קוזברה קצוצה דק דק כפית רוטב סויה לערבב טוב טוב וליצוק 3 כפות מהרוטב על הדג כמו בתמונה הרוטב לא חובה זה טיפ טעים גם בלי . בתאבון .