את כל מרכבי הדג..לטחון..ולערבב טוב טוב ולהניח בצד..
2
לאחר מכן לקחת סיר לשים בן 5 כפות שמן ולטגן את העגבניות הגמבה והפלפל ביחד עד שרך ואז לקחת כוס ולשים בו רבענכוס שמן זית ואת כל התבלינים כולל הכוסברה והאריסה ולערבב טוב טוב ולשפוך בסיר הרוטב ולערבב ואז להוסיף את ה4 כוסות מים הרותחים להרתיח לתת לזה לבעבע ואז להנמיך ולהתחיל ליצור קציצות ולזרוק בעדינות לתוך הסיר ולבשל על אש בינונית חצי שעה ובתיאבון..
1
את כל מרכבי הדג..לטחון..ולערבב טוב טוב ולהניח בצד..
2
לאחר מכן לקחת סיר לשים בן 5 כפות שמן ולטגן את העגבניות הגמבה והפלפל ביחד עד שרך ואז לקחת כוס ולשים בו רבענכוס שמן זית ואת כל התבלינים כולל הכוסברה והאריסה ולערבב טוב טוב ולשפוך בסיר הרוטב ולערבב ואז להוסיף את ה4 כוסות מים הרותחים להרתיח לתת לזה לבעבע ואז להנמיך ולהתחיל ליצור קציצות ולזרוק בעדינות לתוך הסיר ולבשל על אש בינונית חצי שעה ובתיאבון..