לןגן

קציצות דגים אש

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/09/2018 | 23:21
קציצות דגים אש

תקציר המתכון: אין על קציצות דגים ..טעים טעים..🐟🐠

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את כל מרכבי הדג..לטחון..ולערבב טוב טוב ולהניח בצד.

  2. לאחר מכן לקחת סיר לשים בן 5 כפות שמן ולטגן את העגבניות הגמבה והפלפל ביחד עד שרך ואז לקחת כוס ולשים בו רבענכוס שמן זית ואת כל התבלינים כולל הכוסברה והאריסה ולערבב טוב טוב ולשפוך בסיר הרוטב ולערבב ואז להוסיף את ה4 כוסות מים הרותחים להרתיח לתת לזה לבעבע ואז להנמיך ולהתחיל ליצור קציצות ולזרוק בעדינות לתוך הסיר ולבשל על אש בינונית חצי שעה ובתיאבון.