ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
4 פרוסות דג סלומון טרי ונקי
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) צולים את הדגים עם מעט שמן זית מצד לצד עד להזהבה.
-
2
2) מטגנים את השום עם החמאה ושופכים את השמנת לבישול מוסיפים גם את הקרם פרש ופטרוזיליה.
-
3
.
-
4
3) מבשלים תוך כדי עירבוב עד לקבלת רוטב מעם סמיך.
-
5
.
-
6
4) שופכים את הרוטב על הדגים ומגישים .
-
7
בתאבון.
1
1) צולים את הדגים עם מעט שמן זית מצד לצד עד להזהבה.
2
2) מטגנים את השום עם החמאה ושופכים את השמנת לבישול מוסיפים גם את הקרם פרש ופטרוזיליה.
3
.
4
3) מבשלים תוך כדי עירבוב עד לקבלת רוטב מעם סמיך.
5
.
6
4) שופכים את הרוטב על הדגים ומגישים .
7
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים