לןגן

דג סלומון צלוי על מחבת ברוטב קרם פרש ויין לבן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/08/2018 | 14:25
דג סלומון צלוי על מחבת ברוטב קרם פרש ויין לבן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) צולים את הדגים עם מעט שמן זית מצד לצד עד להזהבה

  2. 2) מטגנים את השום עם החמאה ושופכים את השמנת לבישול מוסיפים גם את הקרם פרש ופטרוזיליה

  3. 3) מבשלים תוך כדי עירבוב עד לקבלת רוטב מעם סמיך

  4. 4) שופכים את הרוטב על הדגים ומגישים

  5. בתאבון