כוס וחצי גרגירי חומוס שהושרה והורתח במים או של סנפרוסט
חופן כוסברה
אופן ההכנה
1
את הדגים להשרות במיץ לימון ומלח כחצי שעה לשטוף הייטב ולסנן..
2
את הפלפלים היבשים לחרוץ בסכין להוציא גרעינים ולשטוף הייטב לסדר בסיר את הפלפלים השיני שום הקלופים,כוסברה והחומוס.
3
בכוס גדולה לשים כף גדושה פפריקה מתוקה-(חשוב שתהיה איכותית וטרייה מחנות תבלינים) רבע כף כורכום כף מלח חצי כף צ'ילי גרוס ועל זה ליצוק שמן בערך 3/4 כוס לערבב עם מעט מים .
4
לשפוך כמה כפות מהרוטב לתוך הסיר,לסדר את הדגים והראש שום השלם ומעליהם חצי מהכוס עם הרוטב להוסיף לכוס מים לערבב ולשפוך לסיר.
5
לבשל על להבה גבוהה עד לרתיחה להנמיך להבה ולבשל כ20 דקות בתאבון חופית אלמקייס.
1
את הדגים להשרות במיץ לימון ומלח כחצי שעה לשטוף הייטב ולסנן..
2
את הפלפלים היבשים לחרוץ בסכין להוציא גרעינים ולשטוף הייטב לסדר בסיר את הפלפלים השיני שום הקלופים,כוסברה והחומוס.
3
בכוס גדולה לשים כף גדושה פפריקה מתוקה-(חשוב שתהיה איכותית וטרייה מחנות תבלינים) רבע כף כורכום כף מלח חצי כף צ'ילי גרוס ועל זה ליצוק שמן בערך 3/4 כוס לערבב עם מעט מים .
4
לשפוך כמה כפות מהרוטב לתוך הסיר,לסדר את הדגים והראש שום השלם ומעליהם חצי מהכוס עם הרוטב להוסיף לכוס מים לערבב ולשפוך לסיר.
5
לבשל על להבה גבוהה עד לרתיחה להנמיך להבה ולבשל כ20 דקות בתאבון חופית אלמקייס.