ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לשני סועדים
-
4 דג אמנון קפוא בוואקום (מגיע ביחידות במח' קפואים)
-
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
-
2 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים
-
שיני שום מ-1 ראש שום קלוף, חתוכות לחצי כל אחת
-
-
-
שני שליש כוס חד פעמית לשתייה קרה של שמן קנולה.
-
חצי כפית כורכום, כף גדושה פפריקה אדומה בשמן (מרוקאית), חצי כף פפריקה חריפה, כף אבקת מרק עוף
-
אפשרי - מעט פלפל צ'ילי או פלפל חריף ירוק או אדום
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב להניח את הגמבה, הגזר ושיני השום..
-
2
מעליהן לפזר מעט מלח וחצי מכמות הכוסברה..
-
3
לשטוף את הדגים במי ברז ולהניח מעל הכוסברה כשהעור כלפי מטה..
-
4
לפזר את יתרת הכוסברה על הדגים..
-
5
בכוס להניח את הכורכום ולמלא במים רותחים תוך ערבוב. לשפוך בעדינות על הדגים..
-
6
להדליק את האש על חום גבוה. כשרותח ומבעבע להכניס לכוס השמן את אבקת המרק והפפריקות ולערבב היטב..
-
7
לשפוך את השמן עם התבלינים על הדגים עד כיסוי מלא..
-
8
להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'..
-
9
לטרוף עם לחם טרי או חלה ריחנית..
1
בסיר רחב להניח את הגמבה, הגזר ושיני השום..
2
מעליהן לפזר מעט מלח וחצי מכמות הכוסברה..
3
לשטוף את הדגים במי ברז ולהניח מעל הכוסברה כשהעור כלפי מטה..
4
לפזר את יתרת הכוסברה על הדגים..
5
בכוס להניח את הכורכום ולמלא במים רותחים תוך ערבוב. לשפוך בעדינות על הדגים..
6
להדליק את האש על חום גבוה. כשרותח ומבעבע להכניס לכוס השמן את אבקת המרק והפפריקות ולערבב היטב..
7
לשפוך את השמן עם התבלינים על הדגים עד כיסוי מלא..
8
להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'..
9
לטרוף עם לחם טרי או חלה ריחנית..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים