לןגן

דג אמנון עם ירקות ברוטב פיקנטי

מאת: אורית לוי, פורסם: 04/07/2018 | 23:08
דג אמנון עם ירקות ברוטב פיקנטי

תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, טעים ומתחסל עם חלה טרייה עד תום

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לשני סועדים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב להניח את הגמבה, הגזר ושיני השום.

  2. מעליהן לפזר מעט מלח וחצי מכמות הכוסברה.

  3. לשטוף את הדגים במי ברז ולהניח מעל הכוסברה כשהעור כלפי מטה.

  4. לפזר את יתרת הכוסברה על הדגים.

  5. בכוס להניח את הכורכום ולמלא במים רותחים תוך ערבוב. לשפוך בעדינות על הדגים.

  6. להדליק את האש על חום גבוה. כשרותח ומבעבע להכניס לכוס השמן את אבקת המרק והפפריקות ולערבב היטב.

  7. לשפוך את השמן עם התבלינים על הדגים עד כיסוי מלא.

  8. להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דק'.

  9. לטרוף עם לחם טרי או חלה ריחנית.