אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

11,421
צפיות

דג אמנון ודניס עם ערמונים

המתכון של
דג אמנון ודניס עם ערמונים

אין על דגים טריים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מאת אילנית בניזרי
  • להשרות את הדגים במלח ולימון
  • חצי שעה ,לשטוף היטב
  • שמתי 2 יחידות דגים דניס ו 3 אמנון,אפשר רק סוג אחד אם רוצים.
אופן ההכנה
  • 1

    לחרוץ 3 פסים לאורך על כל דג ,לשמן אותם בשמן זית היטב,.


  • 2

    נקצוץ חופן כוסכרה ,7 שיני שום כתוש נניח בקערה ונוסיף מיץ מלימון שלם ,נערבב היטב ונמלא את בטן הדג בתערובת ..


  • 3

    נניח אותם על התבנית ,נתבל בכף צ'ילי גרוס,מלח גס ,חצי כפית כורכום ופלפל שחור גרוס .ונזלף שמן זית .


  • 4

    6 עגבניות שרי חצויות ושקית ערמונים בואקום ( לא חייב) ,נסדר סביב הדגים ,אני שמה שום גם בין החריצים בדג.


  • 5

    נחמם תנור ל 200 מעלות ,נכסה בנייר כסף את התבנית .


  • 6

    לאחר 20 דקות נסיר את הנייר ,נוריד חום ל 170 מעלות לעוד כ 10 דקות ,לקחת כף ולהרטיב את הדגים ברוטב ..


  • 7

    איך שמוציאים מהתנור סוחטים חצי לימון על הדגים.


1

לחרוץ 3 פסים לאורך על כל דג ,לשמן אותם בשמן זית היטב,.


2

נקצוץ חופן כוסכרה ,7 שיני שום כתוש נניח בקערה ונוסיף מיץ מלימון שלם ,נערבב היטב ונמלא את בטן הדג בתערובת ..


3

נניח אותם על התבנית ,נתבל בכף צ'ילי גרוס,מלח גס ,חצי כפית כורכום ופלפל שחור גרוס .ונזלף שמן זית .


4

6 עגבניות שרי חצויות ושקית ערמונים בואקום ( לא חייב) ,נסדר סביב הדגים ,אני שמה שום גם בין החריצים בדג.


5

נחמם תנור ל 200 מעלות ,נכסה בנייר כסף את התבנית .


6

לאחר 20 דקות נסיר את הנייר ,נוריד חום ל 170 מעלות לעוד כ 10 דקות ,לקחת כף ולהרטיב את הדגים ברוטב ..


7

איך שמוציאים מהתנור סוחטים חצי לימון על הדגים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים