תקציר המתכון: אין על דגים טריים
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לחרוץ 3 פסים לאורך על כל דג ,לשמן אותם בשמן זית היטב,
נקצוץ חופן כוסכרה ,7 שיני שום כתוש נניח בקערה ונוסיף מיץ מלימון שלם ,נערבב היטב ונמלא את בטן הדג בתערובת .
נניח אותם על התבנית ,נתבל בכף צ'ילי גרוס,מלח גס ,חצי כפית כורכום ופלפל שחור גרוס .ונזלף שמן זית
6 עגבניות שרי חצויות ושקית ערמונים בואקום ( לא חייב) ,נסדר סביב הדגים ,אני שמה שום גם בין החריצים בדג
נחמם תנור ל 200 מעלות ,נכסה בנייר כסף את התבנית
לאחר 20 דקות נסיר את הנייר ,נוריד חום ל 170 מעלות לעוד כ 10 דקות ,לקחת כף ולהרטיב את הדגים ברוטב .
איך שמוציאים מהתנור סוחטים חצי לימון על הדגים