ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
1 לחתוך קוביות בצל ולבשל במים עד שהופכים לירקרקים מהבצל. לסנן.
-
2
קציצות דג טחון פעמים.
-
3
מלח פלפל לבן .
-
4
נקציף 2-3 חלבונים תלוי בכמות.
-
5
נערבב חלמון ולקפל חלבון..
-
6
קמח מצה לפי העין שיקבל צורה .
-
7
כף שטוחה של סוכר ולמקרר..
-
8
בסיר נניח גזר כף סוכר מלח פלפל לבן..
-
9
מים מסוננים ומרתיחים.
-
10
נוסיף דג וניתן רתיחה .
-
11
נוסיף את הקציצות ונבשל 3/4 שעה. נצנן. .
-
12
נסדר בצלחת דג לקציצה גזר ורוטב..
1
1 לחתוך קוביות בצל ולבשל במים עד שהופכים לירקרקים מהבצל. לסנן.
2
קציצות דג טחון פעמים.
3
מלח פלפל לבן .
4
נקציף 2-3 חלבונים תלוי בכמות.
5
נערבב חלמון ולקפל חלבון..
6
קמח מצה לפי העין שיקבל צורה .
7
כף שטוחה של סוכר ולמקרר..
8
בסיר נניח גזר כף סוכר מלח פלפל לבן..
9
מים מסוננים ומרתיחים.
10
נוסיף דג וניתן רתיחה .
11
נוסיף את הקציצות ונבשל 3/4 שעה. נצנן. .
12
נסדר בצלחת דג לקציצה גזר ורוטב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים