לןגן

גפילטפיש

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 02/04/2018 | 23:22
גפילטפיש

תקציר המתכון: זה המתכון שלנו

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 לחתוך קוביות בצל ולבשל במים עד שהופכים לירקרקים מהבצל. לסנן

  2. קציצות דג טחון פעמים

  3. מלח פלפל לבן

  4. נקציף 2-3 חלבונים תלוי בכמות

  5. נערבב חלמון ולקפל חלבון.

  6. קמח מצה לפי העין שיקבל צורה

  7. כף שטוחה של סוכר ולמקרר.

  8. בסיר נניח גזר כף סוכר מלח פלפל לבן.

  9. מים מסוננים ומרתיחים

  10. נוסיף דג וניתן רתיחה

  11. נוסיף את הקציצות ונבשל 3/4 שעה. נצנן.

  12. נסדר בצלחת דג לקציצה גזר ורוטב.