הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשוטפים את הדג וזורים עליו מעט מלח ומיץ לימון. משרים במקרר למשך כ-30 דקות לספיגת הטעם..
עוטפים את הדג בקמח תפוחי האדמה ומטגנים משני הצדדים במחבת רחבה עד להשחמה נאה..
הכנת הרוטב: מגרדים בצל בפומפיה גסה ומטגנים בשמן חם עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל והיין ומביאים לרתיחה..
מניחים את הדג ברוטב החם, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לאדות בכלי מכוסה כ-5 דקות..
אפשר להעשיר את הרוטב בעלי פטרוזיליה קצוצה דק, אותם מוסיפים עם הבצל לטיגון..
ניתן להגיש את מנת הדג לצד צ'יפס, מאוד מעשיר וחגיגי..