תקציר המתכון: מנה חגיגית מושלמת!
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים את הדג וזורים עליו מעט מלח ומיץ לימון. משרים במקרר למשך כ-30 דקות לספיגת הטעם.
עוטפים את הדג בקמח תפוחי האדמה ומטגנים משני הצדדים במחבת רחבה עד להשחמה נאה.
הכנת הרוטב: מגרדים בצל בפומפיה גסה ומטגנים בשמן חם עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל והיין ומביאים לרתיחה.
מניחים את הדג ברוטב החם, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לאדות בכלי מכוסה כ-5 דקות.
אפשר להעשיר את הרוטב בעלי פטרוזיליה קצוצה דק, אותם מוסיפים עם הבצל לטיגון.
ניתן להגיש את מנת הדג לצד צ'יפס, מאוד מעשיר וחגיגי.