אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

477
צפיות

חריימי חריף וטעים

המתכון של
חריימי חריף וטעים

מתכון של שבת שאני מכינה אותו כאשר באלי להשקיע יותר

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • שמן
  • פפריקה חריפה
  • בצל טחון
  • שום טחון
  • מלח
  • פלפל ירוק חריף
  • כמון
  • פטרוזליה יבשה
  • אפשר גם לא יבשה
  • חצי כף פלפל צ'ומה
  • 1.וחצי כף רסק עגבניות
אופן ההכנה
  • 1

    להרטיח שמן במחבת רחבה.


  • 2

    להוסיף את הפפריקה חריפה .


  • 3

    את הפלפל צ'ומה.


  • 4

    ביחד עם השום והבצל .


  • 5

    ולערבב .


  • 6

    להוסיף קמצוץ נגיע של מלח לפי הטעם.


  • 7

    ליטחון עם סילסיר את הפלפל הירוק .


  • 8

    ולערבב .


  • 9

    להוסיף את הרסק .


  • 10

    לערבב .


  • 11

    לבשל שתי דקות לערבוב .


  • 12

    ואז להוסיף שתי כוסות מים .


  • 13

    להרטיח לחכות שזה יבעבע .


  • 14

    להוסיף דגים שהיו מושרים במים ומלח .


  • 15

    לישטוף היטב .


  • 16

    ולהניח את הדגים בעדינות לקחת כף ולכסות עם רוטב.


  • 17

    את הדגים.


  • 18

    כמון פטרוזליה .


  • 19

    להוסיף בסוף.


  • 20

    וכך להניח על הפלטה.


  • 21

    בתאבון..


1

להרטיח שמן במחבת רחבה.


2

להוסיף את הפפריקה חריפה .


3

את הפלפל צ'ומה.


4

ביחד עם השום והבצל .


5

ולערבב .


6

להוסיף קמצוץ נגיע של מלח לפי הטעם.


7

ליטחון עם סילסיר את הפלפל הירוק .


8

ולערבב .


9

להוסיף את הרסק .


10

לערבב .


11

לבשל שתי דקות לערבוב .


12

ואז להוסיף שתי כוסות מים .


13

להרטיח לחכות שזה יבעבע .


14

להוסיף דגים שהיו מושרים במים ומלח .


15

לישטוף היטב .


16

ולהניח את הדגים בעדינות לקחת כף ולכסות עם רוטב.


17

את הדגים.


18

כמון פטרוזליה .


19

להוסיף בסוף.


20

וכך להניח על הפלטה.


21

בתאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים