לןגן

חריימי חריף וטעים

מאת: מיכל , פורסם: 02/03/2018 | 06:41
חריימי חריף וטעים

תקציר המתכון: מתכון של שבת שאני מכינה אותו כאשר באלי להשקיע יותר

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרטיח שמן במחבת רחבה

  2. להוסיף את הפפריקה חריפה

  3. את הפלפל צ'ומה

  4. ביחד עם השום והבצל

  5. ולערבב

  6. להוסיף קמצוץ נגיע של מלח לפי הטעם

  7. ליטחון עם סילסיר את הפלפל הירוק

  8. ולערבב

  9. להוסיף את הרסק

  10. לערבב

  11. לבשל שתי דקות לערבוב

  12. ואז להוסיף שתי כוסות מים

  13. להרטיח לחכות שזה יבעבע

  14. להוסיף דגים שהיו מושרים במים ומלח

  15. לישטוף היטב

  16. ולהניח את הדגים בעדינות לקחת כף ולכסות עם רוטב

  17. את הדגים

  18. כמון פטרוזליה

  19. להוסיף בסוף

  20. וכך להניח על הפלטה

  21. בתאבון.