מערבבים בכלי את התבלינים, השמן וחצי חבילה כוזברה קצוצה מערבבים היטב וטובלים את הדגים בתערובת מכל הצדדים ומניחים בצד שיספגו צבע וטעם..
2
מטגנים במעט שמן ורבע כפית כורכום גמבות ופלפלים, מוסיפים שום מטגנים דקה ומוסיפים את העגבניות וחצי חבילה כוזברה קצוצה. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כ-20 דקות . לאחר הבישול מניחים מעל את הדגים . מוסיפים כחצי כוס מים לקערה עם הרוטב ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-20 דק' . להזהר מבישול יתר. ניתן להגיש עם כוסברה טריה מעל. בתיאבון.
1
מערבבים בכלי את התבלינים, השמן וחצי חבילה כוזברה קצוצה מערבבים היטב וטובלים את הדגים בתערובת מכל הצדדים ומניחים בצד שיספגו צבע וטעם..
2
מטגנים במעט שמן ורבע כפית כורכום גמבות ופלפלים, מוסיפים שום מטגנים דקה ומוסיפים את העגבניות וחצי חבילה כוזברה קצוצה. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כ-20 דקות . לאחר הבישול מניחים מעל את הדגים . מוסיפים כחצי כוס מים לקערה עם הרוטב ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-20 דק' . להזהר מבישול יתר. ניתן להגיש עם כוסברה טריה מעל. בתיאבון.