לןגן

דגים לשבת

מאת: אורנה סנסל, פורסם: 15/12/2017 | 20:55
דגים לשבת

תקציר המתכון: דג מדהים לניגוב עם חלה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בכלי את התבלינים, השמן וחצי חבילה כוזברה קצוצה מערבבים היטב וטובלים את הדגים בתערובת מכל הצדדים ומניחים בצד שיספגו צבע וטעם.

  2. מטגנים במעט שמן ורבע כפית כורכום גמבות ופלפלים, מוסיפים שום מטגנים דקה ומוסיפים את העגבניות וחצי חבילה כוזברה קצוצה. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כ-20 דקות . לאחר הבישול מניחים מעל את הדגים . מוסיפים כחצי כוס מים לקערה עם הרוטב ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-20 דק' . להזהר מבישול יתר. ניתן להגיש עם כוסברה טריה מעל. בתיאבון