במעבד מזון נטחן ,חצי חבילת כוסברה,חצי חבילת פטרוזליה ו 6 שיני שום ,נניח בצד מאת אילנית בניזרי
נתח של דג נסיכת הנילוס ו 3 פרוסות דג טונה שהושרו במיץ לימון ומלח לחצי שעה ,נשטפו היטב ונסחטו ,נטחן את הדגים
נערבב עם הירק הטחון ,נתבל ב 2 כפות שמן,מלח,פלפל שחור,כמון,כפית פפריקה מעט כורכום ,ביצה ו 2 כפות פירורי לחם ,נערבב היטב ונכניס למקרר ,בינתיים נכין את הרוטב .
אופן ההכנה
1
חמם בסיר שטוח רבע כוס שמן עם 7 שיני שום חצויות לאחר רתיחת השמן ,להוסיף כפית כורכום ו 2 כפות פפריקה נערבב .
2
נוסיף 2 עגבניות מגורדות ,חצי חבילת פולים של סנפרוסט,3 גזרים חתוכים לאורך ,4 פלפלים אדומים חריפים .
3
כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף פרווה ,לערבב היטב .