לןגן

קציצות דגים עם פולים וגזר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2017 | 03:44
קציצות דגים עם פולים וגזר

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חמם בסיר שטוח רבע כוס שמן עם 7 שיני שום חצויות לאחר רתיחת השמן ,להוסיף כפית כורכום ו 2 כפות פפריקה נערבב

  2. נוסיף 2 עגבניות מגורדות ,חצי חבילת פולים של סנפרוסט,3 גזרים חתוכים לאורך ,4 פלפלים אדומים חריפים

  3. כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף פרווה ,לערבב היטב

  4. נוסיף תיבול ,כפית כמון פלפל שחור גרוס ומלח וחופן כוסברה קצוצה  .

  5. נבשל לרבע שעה וכעת נוסיף את הקציצות בידיים משומנות

  6. מידי פעם נענע את הסיר ונרטיב מהרוטב את הקציצות לבישול של עוד חצי שעה ,נסיר מכסה נפזר כוסברה ונבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות ,בתאבון אילנית בניזרי 💜