פפריקה, מלח, פלפל שחור (לטעום את התערובות ולתבל עפ"י הטעם האישי)
אופן ההכנה
1
(הכמות מספיקה ל- 8 קציצות).
2
לרוקן את שתי קופסאות הטונה לקערה (במידה והטונה בשמן, לשפוך את השמן אך לא את כולו, כדי שהקציצות לא יצאו יבשות מדי. אם זאת טונה במים לשפוך את המים ולהוסיף מעט שמן זית לתערובת) להוסיף את שאר המרכיבים. לערבב הכל יחד ולהוסיף את התבלינים. .
3
לקרוץ קציצות עגולות ושטוחות..
4
לטגן בשמן לא עמוק מדי..
1
(הכמות מספיקה ל- 8 קציצות).
2
לרוקן את שתי קופסאות הטונה לקערה (במידה והטונה בשמן, לשפוך את השמן אך לא את כולו, כדי שהקציצות לא יצאו יבשות מדי. אם זאת טונה במים לשפוך את המים ולהוסיף מעט שמן זית לתערובת) להוסיף את שאר המרכיבים. לערבב הכל יחד ולהוסיף את התבלינים. .