לןגן

קציצות טונה

מאת: מירי גולני, פורסם: 10/08/2017 | 01:00
קציצות טונה

תקציר המתכון: קציצות טעימות מאוד - רכות ונימוחות.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. (הכמות מספיקה ל- 8 קציצות)

  2. לרוקן את שתי קופסאות הטונה לקערה (במידה והטונה בשמן, לשפוך את השמן אך לא את כולו, כדי שהקציצות לא יצאו יבשות מדי. אם זאת טונה במים לשפוך את המים ולהוסיף מעט שמן זית לתערובת) להוסיף את שאר המרכיבים. לערבב הכל יחד ולהוסיף את התבלינים.

  3. לקרוץ קציצות עגולות ושטוחות.

  4. לטגן בשמן לא עמוק מדי.