את העגבניות, בצל, גמבא, פילפל חריף, ושום נחתוך לקוביות קטנות מאד..
3
נשים שמן בסיר בישול על להבה גבוה ונטגן את הירקות מס' דקות ונתבל לפי טעמנו (סוכר חובה 1/2 כפית)..
4
על להבה בינונית מבשלים עם מכסה סגור במשך 15 דק', סוחטים מיץ מלימון 1 מתקנים טעמים..
5
נסדר את תפוחי האדמה ונמשיך לבשל עם מכסה סגור בערך 20 דק'..
6
נפזר כוסברה ונשים את הדגים (אם חסר נוזלים לשים מעט מים רותחים), לפזר כוסברה מעל הדגים, ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דק' ולהוסיף את גרגירי החומוס בסוף הבישול .
7
.
1
נשרה את הדגים במי מלח ולימון..
2
את העגבניות, בצל, גמבא, פילפל חריף, ושום נחתוך לקוביות קטנות מאד..
3
נשים שמן בסיר בישול על להבה גבוה ונטגן את הירקות מס' דקות ונתבל לפי טעמנו (סוכר חובה 1/2 כפית)..
4
על להבה בינונית מבשלים עם מכסה סגור במשך 15 דק', סוחטים מיץ מלימון 1 מתקנים טעמים..
5
נסדר את תפוחי האדמה ונמשיך לבשל עם מכסה סגור בערך 20 דק'..
6
נפזר כוסברה ונשים את הדגים (אם חסר נוזלים לשים מעט מים רותחים), לפזר כוסברה מעל הדגים, ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דק' ולהוסיף את גרגירי החומוס בסוף הבישול .