לןגן

דגים ברוטב משגע עם תפוחי אדמה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 07/07/2017 | 12:25
דגים ברוטב משגע עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: לא צריך יותר מזה רק חלה טרייה פשוט מעדן!!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נשרה את הדגים במי מלח ולימון.

  2. את העגבניות, בצל, גמבא, פילפל חריף, ושום נחתוך לקוביות קטנות מאד.

  3. נשים שמן בסיר בישול על להבה גבוה ונטגן את הירקות מס' דקות ונתבל לפי טעמנו (סוכר חובה 1/2 כפית).

  4. על להבה בינונית מבשלים עם מכסה סגור במשך 15 דק', סוחטים מיץ מלימון 1 מתקנים טעמים.

  5. נסדר את תפוחי האדמה ונמשיך לבשל עם מכסה סגור בערך 20 דק'.

  6. נפזר כוסברה ונשים את הדגים (אם חסר נוזלים לשים מעט מים רותחים), לפזר כוסברה מעל הדגים, ולהמשיך לבשל עוד 10-15 דק' ולהוסיף את גרגירי החומוס בסוף הבישול